Sommertreningen i full gang for Storhamar, og som vanlig ligger Lundersæter-mannen Eirik Skadsdammen fremst når det skal løpes.

best på laget

Evighetsmaskinen vant mandagens 3.000-meter med 15 sekunder ned til Patrik Bäärnhielm. I går vant han med over tre minutter.

– Jeg hadde nok løpt fortere hvis jeg ikke hadde ligget i klynga de første tre kilometerne. I utgangspunktet hadde jeg bare tenkt å tå løpet som en langøkt, men sånn ble det ikke, gliser Skadsdammen.

godt treningsmiljø

– Jeg er nødt til å holde meg i så god form dersom jeg skal fortsette å henge med, for alderen begynner å komme, sier Skadsdammen, som er glad for å ha mange spillere på trening.

– De siste årene har det vært mye utenomsportslig som har preget sommerne, men nå føler jeg at vi har en god stamme, der alle er villige til å trene hardt. Det er viktig at vi klarer å pushe hverandre.

Den oppfatningen deles av Patrik Bäärnhielm.

– Det skal være knalltøft om sommeren, og sånn sett er det helt greit at vi trener sånn som vi gjør nå. De andre lagene har nok hatt en lengre oppkjøring enn oss, men det er mye god trening i å spille en så lang sesong som vi gjorde, sier Bäärnhielm.

revansjelysten

I fjor tok Storhamar sølv i både serien og i sluttspillet bak Stavanger Oilers. Nå er det revansje som står i hodet til Skadsdammen.

– Det blir viktig for oss å klare å følge opp det vi gjorde i fjor. Vi tok et langt steg opp, men nå må vi ha som målsetting å vinne gull igjen, sier Skadsdammen, som også gleder seg stort til å spille Champions Hockey League (CHL).

– Det blir utrolig moro å spille i CHL til høsten. Det virker å være bra trøkk rundt kampene, så jeg gleder meg veldig mye til det, avslutter Eirik Skadsdammen.

vang-gutt vant

BDO-Mila ble vunnet av Vang-gutten, Asbjørn Ellefsen Persen. Den tidligere skiløperen har de siste årene satset friidrett, og i går vant han suverent med tiden 31:39. Petter Skinstad ble nummer to, mens Vegard Øie tok tredjeplassen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.