Storhamar måtte klare seg uten kaptein Christian Larrivée og Lars Løkken Østli mot Vålerenga lørdag.

I dag var også Petteri Nummelin og Alexander Reichenberg borte fra istreningen, mens Joakim Jensen gikk av etter 52 minutter.

Sjur Robert Nilsen sier følgende om situasjonen:

- Nummelin har en liten kjenning, og derfor lar vi ham hvile i dag. Han er nok på is igjen i morgen, sier han.

Om Larrivée: - Han skal teste litt i løpet av de neste dagene, og så ser vi an når han er tilbake. Han har gått noen turer i det siste, sier han.

Om Jensen: - Han fikk seg en liten kjenning, og da tar vi ingen sjanser. 

Om Reichenberg: - Han er litt småsjuk, og jeg tror han er tilbake igjen i morgen.

Løkken Østli var i hallen, men holdt seg inne i garderoben. Backen, som ble pappa fredag for første gang, er trolig tilbake på is snart. 

- Ikke noe å skrive i taket om

Nilsen var ikke veldig fornøyd med dagens økt.

- Vi hadde egentrening og litt fri i går, og da blir ofte den første isøkta litt så som så. Det var ikke noe å skrive i taket om, sier Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.