Heldigvis for vingen er ikke skaden like alvorlig som han fryktet selv.

I midtperioden måtte Reichenberg hjelpes av banen etter å ha vært uheldig i en duell med en Lørenskog-spiller.

Onsdag fikk han undersøkt kneet, og de første testene viser at det kun dreier seg om en vridning i kneet, forklarer Reichenberg.

- Jeg trodde det skulle være noe verre. Da jeg var på isen, så kjente jeg at det sviktet i hele kneet, men jeg er glad for at det ikke var som jeg trodde, forteller Reichenberg.

Lillehammer-gutten, som forrige helg var på landslagssamling, håper han er raskt tilbake på is, sammen med resten av lagkameratene.

- Det er litt dag for dag, sier han, før han forteller at kneet ikke er spesielt hovent dagen derpå.

- Ikke så veldig. Jeg har sovet med kompress, så det er ganske grei størrelse igjen nå.

- Det var verre i går, altså?

- Ja, med en gang gjorde det jævlig vondt, sier han.

Landslagsspilleren håper han ikke går glipp av mange treningskamper i sesongoppkjøringen, og han håper han er tilbake på is allerede torsdag.

- Jeg skal prøve meg på is igjen torsdag. I dag har jeg bare syklet og kjørt litt styrke, forteller han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.