Både Eirik Dagfinrud og Cato Ørbæk ble skadet i kampen mot Frisk Asker torsdag, og måtte gi seg. Fra før var Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes og Andreas Paulsen Aas ute.
Men det stoppet ikke Dragons, som har vunnet de fem siste kampene. I morgen venter Rosenborg hjemme, før det blir kamppause fram til 2. juledag.
- Jeg vil gjerne gi kreditt til de spillerne som har stått igjen. For hver skade har gutta tatt på seg mer ansvar. De har vist en herlig lagmoral, sier trener Michael Smithurst, og legger til:
- Jeg føler at vi har fått optimalt ut av laget, men vi må jobbe med stabiliteten. Vi har nok mistet litt flyt på grunn av skadene, sier Smithurst.
Øksnes ute lenge
Slik var situasjonen på backsiden i går:
Andreas Øksnes sliter med begge lyskene. Han har vært skadet lenge.
- Jeg har vært til undersøkelser, og de tror det er forandring i beinvev. Det har ikke vært noe særlig forandring i det siste, og jeg har fått beskjed om at dette kan ta tid, sier Øksnes.
Lars Løkken Østli sliter med et strekt leddbånd i ankelen.
- Jeg har prøvd meg på is, men jeg kjenner det når jeg tar i litt. Søndagens kamp henger i en tynn tråd, sier Løkken Østli, som er tatt ut i den norske troppen som reiser til Slovenia 13. desember.
- Jeg må ta en avgjørelse om landslaget lørdag.
Håper på Ørbæk og Aas
Andreas Paulsen Aas har slitt med hodepine etter taklingen mot Vålerenga, men håper å spille søndag.
- Vi fant ut at det var lurt å stå over Frisk-kampen. Hodepinen kommer og går, og det er en utfordring når det blir stress.
Cato Ørbæk fikk en vridning i beinet i en takling torsdag, og skal testes på trening før Rosenborg-kampen.
Eirik Dagfinrud måtte også ut mot Frisk. Han fikk seg en smell i skulderen, Det ble tatt røntgenbilder på sjukehuset i Bærum, men de fant ingen brudd. Mye tyder likevel på at han er tvilsom til morgendagens kamp.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.