HAMAR: Sjur Robert Nilsen bor i Greåker i Østfold, og er som nevnt assistenten til Roy Johansen på landslaget.

Nilsen har også trent Sparta.
Han bekrefter interessen fra Storhamar.

Vil ikke bryte opp
- Jeg har hatt to samtaler med Tore Tomter i Storhamar, men det var ikke aktuelt å ta det videre. Det er nemlig uaktuelt for meg å bryte opp nå. Blant annet skal sønnen min begynne på skolen til høsten, sier Nilsen, og fortsetter:

- Det var moro å bli kontaktet av Storhamar, som etter min mening er den hockeyklubben som er blitt drevet best de siste 20 årene i Norge. De har gjort veldig mye bra.
Lederen i sportsutvalget, Carl Oscar Bøe Andersen, vil ikke si at Sjur Robert Nilsen var førstevalget som ny hovedtrener.
- Profilmessig ville han vært perfekt, men det finnes flere slike i Norge som er ledige. Men jeg vil ikke kommentere noen navn der, sier COBA.

Klar profil
Han og de andre i Storhamar har laget en ganske konkret profil på hva slags type hovedtrener de skal ha.

- Det er noe av det samme som vi bruker med spillere. Det går på alder og hvor de er i karrieren. Han skal være en bra pedagog. Det er viktig å være flink til å formidle. Og så må han sette laget foran seg sjøl, sier Bøe Andersen, og fortsetter:
- Vedkommende bør nødvendigvis ikke ha en kjempe-cv full av mesterskap.
Det å sette målsetting er også et viktig punkt, ifølge COBA.
- Nå er det styret i Storhamar Dragons som setter målsettingen. Det er ikke alle trenere som liker det, sier Carl Oscar Bøe Andersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.