U18-landslaget skal til Riga, hvor de skal spille tre kamper mot Latvia. Simen Løvhaug Hansen, som debuterte på A-laget mot Stjernen torsdag, Stein André Hagen og Anders Gulliksen er med i troppen. Samlingen varer fra 5. til 9. november.

U20-landslaget til Tyskland

5. til 9. november skal også U20-landslaget på tur. Martin Gran, Ole Petter Øvergaard, Magnus Eikrem Haugen og Daniel Jørgensen er med i den norske troppen som skal spille en firenasjonersturnering i Füssen i Tyskland. Der møter de Slovakia, Sveits og Tyskland.

Mønstringssamling U16

6. til 9. november er det såkalt mønstringssamling for U16-landslaget. Storhamar er representert med Simen André Edvardsen og Sander Olsen. Samlingen arrangeres i Furuset Forum.

 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.