HAMAR: Allerede etter 12 minutter var det 4-0 til Vålerenga. Da første periode var over, sto det 5-0 til Oslo-laget. Ydmykelsen fortsatte i samme tempo i andre periode. Da økte Vålerenga til hele 9-0. Mens det siste og tiende målet ble satt inn like før slutt i siste periode.
Dette var med andre ord dagen da ingenting fungerte.
 
Steffen Thoresen scoret de to første målene for Vålerenga, og Hamar-gutten viste en helt annen vinnervilje enn sine tafatte, tidligere lagkamerater.
 
Selv om målene rant inn bak Storhamar-målvakt Ruben Smith, fullførte siddisen hele kampen. Og det er neppe noen god bagasje å ta med seg for videre til den neste semifinalekampen på Jordal i morgen.

Storhamars sportssjef Carl Oscar Bøe Andersen beklaget tidlig i kampen på storskjermen den dårlige innsatsen, men det spørs om teoriene om sjukdom holder som forklaring.
I et sluttspill er det grunn til å vente mer av et hjemmelag, og de nesten 2.500 betalende tilskueren holdt ut overasskende lenge.
 
Storhamar-spillerne måtte også tåle pipekonsert mot seg i går. Det er vanskelig å si at det var ufortjent.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.