Jacob Berglund har vært Storhamars mest produktive spiller denne høsten. Svensken står med 16 poeng på 17 kamper i eliteserien, og han rakk også å produsere sju poeng på lagets åtte kamper i Champions Hockey League. 

Nå har han stått over fire kamper på rad med en strekk på baksiden av låret, men i morgen er han tilbake mot Lillehammer.

har ikke vondt

Centeren forteller at han ikke kjenner noe til strekken han dro på seg for litt over to uker siden.

– Jeg har ingen plager med låret nå. Jeg har fått noen treninger på is med laget, og nå føler jeg meg klar til å spille, sier Berglund, som skal spille i rekke med Alexander Reichenberg og Eirik Skadsdammen.

– Vi har ikke hatt så mange treninger sammen, men jeg synes det har gått ganske bra. Det er aldri gøy å sitte på tribunen når man vil spille, sier Berglund, som «alltid» herjer i møtene med Lillehammer når de står på motsatt banehalvdel.

LILLEHAMMERS SKREKK

Berglund har gjort 11 poeng på de siste fem møtene med naboklubben, men det er ikke noe han går rundt og tenker på.

– Jeg har gjort det bra mot Lillehammer tidligere, men det betyr ikke så mye nå. Nå er det ny match, og da betyr ikke gamle poeng noe som helst, sier Jacob Berglund, som er glad for at laget har klart å vende den svake perioden.

– Gutta har spilt bra mens jeg har vært borte, og nå håper jeg at vi kan fortsette å bygge på det vi har gjort i de to siste kampene, sier han.

løkken østli klar igjen

Lars Løkken Østli, som har fått store deler av høstsesongen ødelagt på grunn av skader, måtte gi seg tidlig mot Vålerenga søndag, etter at han fikk et knallhardt slagskudd i foten fra kort distanse.

Han er imidlertid klar for spill igjen i morgen.

– Ankelen er hoven og blå, men foten er likevel ikke verre enn at det går fint an å spille. Det er jobben vår å dekke skudd når vi spiller kamp, så det må jeg tåle, sier backkjempen med et smil om munnen til HA-sporten.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00