Jacob Berglund har vært Storhamars mest produktive spiller denne høsten. Svensken står med 16 poeng på 17 kamper i eliteserien, og han rakk også å produsere sju poeng på lagets åtte kamper i Champions Hockey League. 

Nå har han stått over fire kamper på rad med en strekk på baksiden av låret, men i morgen er han tilbake mot Lillehammer.

har ikke vondt

Centeren forteller at han ikke kjenner noe til strekken han dro på seg for litt over to uker siden.

– Jeg har ingen plager med låret nå. Jeg har fått noen treninger på is med laget, og nå føler jeg meg klar til å spille, sier Berglund, som skal spille i rekke med Alexander Reichenberg og Eirik Skadsdammen.

– Vi har ikke hatt så mange treninger sammen, men jeg synes det har gått ganske bra. Det er aldri gøy å sitte på tribunen når man vil spille, sier Berglund, som «alltid» herjer i møtene med Lillehammer når de står på motsatt banehalvdel.

LILLEHAMMERS SKREKK

Berglund har gjort 11 poeng på de siste fem møtene med naboklubben, men det er ikke noe han går rundt og tenker på.

– Jeg har gjort det bra mot Lillehammer tidligere, men det betyr ikke så mye nå. Nå er det ny match, og da betyr ikke gamle poeng noe som helst, sier Jacob Berglund, som er glad for at laget har klart å vende den svake perioden.

– Gutta har spilt bra mens jeg har vært borte, og nå håper jeg at vi kan fortsette å bygge på det vi har gjort i de to siste kampene, sier han.

løkken østli klar igjen

Lars Løkken Østli, som har fått store deler av høstsesongen ødelagt på grunn av skader, måtte gi seg tidlig mot Vålerenga søndag, etter at han fikk et knallhardt slagskudd i foten fra kort distanse.

Han er imidlertid klar for spill igjen i morgen.

– Ankelen er hoven og blå, men foten er likevel ikke verre enn at det går fint an å spille. Det er jobben vår å dekke skudd når vi spiller kamp, så det må jeg tåle, sier backkjempen med et smil om munnen til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.