Christian Larrivée tok kjøkkenvegen og serverte Nathan Martz foran Lørenskog-buret. Han videreførte pucken i mål og til en tidlig Dragons-ledelse. 

Lørenskog hadde ingen planer om å ligge under lenge, og det gikk ikke mer enn ett minutt til, før Mats Trygg utlignet for hjemmelaget. 1-1. 

Med fire minutter igjen av den første perioden scoret Eirik Børresen på retur etter et godt Dragons-angrep. Rett før første pause doblet dragene ledelsen etter et praktangrep der alle tror Martz skal skyte. I stedenfor legger han videre til Joakim Jensen som limer pucken i buret. Vakkert!

Etter seks minutter spilt i den andre perioden legger Lars Løkken Østli på til 1-4 for Dragons, i en periode der Lørenskog dominerer. Etter den andre økten ledet Lørenskog 37-22 i skuddstatistikken. 

To kjappe scoringer av Kenny Coroupe og Knut Henrik Spets gjør at stillingen nå står 3-4 til Dragons. De siste 13 minuttene blir ulidelig spennende!

Få minutter senere ryker Lars Løkken Østli ut på en interference. Overtallsspillet utnytter Lørenskog ved å score sitt tredje mål i tredjeperioden. Dermed utligner de til 4-4. 

Michael Smithurst tok time-out etter den dårlige Dragons-perioden, og straks ble det bedring i sysakene. Mads Hansen var ikke særlig lysten på å tape, og prikket Dragons tilbake i ledelsen. 4-5 for Storhamar. 

Etter 50,34 minutter fikk Joakim Jensen muligheten til å skyte. Han trenger du ikke be to ganger, for pucken limte han til side for Lørenskogs Jürgen Penker. 4-6!

Mens Adrian Saxrud Danielsen sitter i boksen, går Lørenskog på for fulle mugger. James Sixsmith dro til fra blålinja og satt Jesper Engelin ut av spill da han satt 5-6. Spenningen lever i beste velgående fremdeles. 

6-6 kommer med to minutter igjen. James Sixsmith er nok en gang målscorer. Etter tre perioder er lagene uadskillelige, og det må sudden death til for å kåre en vinner. 

Dagens store spiller, James Sixsmith, avgjorde kampen med 25 sekunder igjen på klokka i sudden death. Dermed gikk Storhamar Dragons på sin første smell denne sesongen, etter seks strake seire. 

FØR KAMPEN

I tillegg er Eirik Dagfinrud tilbake i det tredje backparet sammen med Adrian Saxrud Danielsen etter kneproblemet som han har slitt med etter Vålerenga-kampen. Magnus Eikrem Haugen er altså skyvet ned som femteback i fjerderekka.

Trioen Pål Johnsen, Nathan Martz og Joakim Jensen har spilt sammen med stor suksess de seks første kampene i serien. I dag er Mads Hansen skyvet inn i stedet for gullhjelm-bærer Nathan Martz som senter. Kanadieren spiller sammen med Martin Blakseth Huse og Christian Larrivée i førsterekka, som ving i denne kampen.

Storhamar Dragons:

1. femmer: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes

Martin Blakseth Huse, Christian Larrivée, Nathan Martz

2. femmer: Trygve Hillestad, Jimmy Andersson

Joakim Jensen, Mads Hansen, Pål Johnsen

3. femmer: Adrian Saxrud Danielsen, Eirik Dagfinrud

Eirik Børresen, Lars Erik Hesbråten, Eirik Skadsdammen

4. rekke: Magnus Eikrem Haugen - Ole Petter Øvergaard, Ørjan Mikkelsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.