HAMAR: Storhamar og Joakim Jensen uliknet til 1-1 i overtall etter drøye ti minutter av kampen mot serieleder Stavanger Oilers torsdag kveld, men utover det var gjestene fra oljebyen det klart sterkeste laget over hele banen.
 
Gløden og entusiasmen som Storhamar viste mot Sparta tirsdag var borte, og fysisk sterke serieledere som også var kvikkere på skøyter hadde full kontroll. Storhamar var til tider svake defensivt, i tillegg til at minst tre av gjestenes scoringer burde ha vært reddet av keeperne.
Ryan MacMurchy var gjestenes beste spiller, og scoret to mål i tillegg til to målgivende pasninger. Hamarsing Snorre Hallem var nest sist på to scoringer.
 
Storhamar manglet tre ordinære spillere til kampen. I tillegg til skadde Martin Blakseth Huse og Andreas Øksnes, var også Eirik Børresen ute siden kampen mot Sparta.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.