- Jeg gjorde meg opp en formening ganske fort etter VM. Olympiatoppen ville ha en evaluering på hva man syntes om lagets og egne prestasjoner. Jeg var ikke veldig misfornøyd med eget spill, men vet at jeg kan komme opp på et mye høyere nivå og var selvfølgelig skuffet over egne prestasjoner.
Men Thoresen påpeker at det var vanskelig å sette seg på sykkelen etter en ni måneder lang sesong, for å forberede seg til 6-7- kamper på 12-13 dager.
- I år var jeg ikke der jeg behøvde å være og klarte ikke å komme opp. Det var tøft å komme i gang etter at sesongen var slutt, og det var der jeg hadde en halvdårlig følelse før VM, på at det kunne bli tøft. Og det ble det, jeg måtte kjempe meg gjennom vært bytte. Og det var flere av oss som kanskje hadde den følelsen etter en lang sesong og ikke helt fant toppformen, sier Thoresen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.