Det er klanen som hevder på sine egne hjemmesider at de skal fylle seks busser med supportere til oppgjøret mellom Storhamar Dragons og Vålerenga 30. desember. 

Reiser med to mål for øyet

Videre skriver Klanen at kampene mot Storhamar er de feteste oppgjørene i norsk hockey og at romjulskampene er høytid for hockeyfansen.

De understreker også at de skal fylle borteseksjonen i Hamar OL-Amfi av to grunner:

At de skal synge "bønda" ut av hallen, og at de skal løfte fra "iskrigerne" til seier.

Dragons har overtaket

Men det har ikke gått riktig så bra for Vålerenga denne sesongen. Samtidig som de har underholdt på TV har de underprestert kraftig på isen.

Espen "Shampo" Knutsens menn står kun med 39 poeng etter 26 kamper og ligger på sjetteplass 10 poeng bak dragene fra Hamar vest, som har hatt overtaket på VIF denne høsten.

Lagene møttes allerede i første serierunde. Der gikk Storhamar seirende ut av duellen i Jordal Amfi med en overbevisende 4-2-seier.

Dragons tok også neste stikk i lagenes andre møte i høst. Hjemme i OL-Amfi'n ble det 3-1 og alle poengene ble igjen i Hamar.

Men i det siste har VIF fått noe mer sving på sakene, og i sesongens tredje oppgjør lagene imellom var det "iskrigerne" som gikk seirende ut. 3-2 etter sudden death.

Det er duket for et skikkelig rivaloppgjør i OL-Amfi i romjula. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.