Storhamar-spillerne har slitt i Furuberget de siste ukene. I går løp de 3.000 meter på Børstad. I dag knyter de på seg skøytene, finner fram kølla, og gjør sin første trening på isen foran den kommende sesongen. Det går neppe upåaktet hen.

I fjor var det 1.000 fans som møtte opp i OL-amfien da de blå-gule løp ut på isen. De fulgte hvert skøytetak og kølleslag. Nå er noen spillere borte fra siste sesongs lag, mens nye spillere er på plass. Bare finske Nummelinen mangler til dagens istrening. Vi tar neppe mye feil om vi sier at det blir mange hockeyfans på tribunen i CC Amfi i ettermiddag.

Det blir direktesendt Rinkside fra Storhamars første istrening i dag klokka 17.00.

Vi legger opp til en løssluppen sending med intervjuer av trenere, spillere, ekspert og fans om forventningene til årets sesong.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.