Og nytt for sesongen er at kampens høydepunkter vil bli diskutert i det flunkende nye studioet vårt i Hamar OL-Amfi.

Tidligere har Rinkside blitt spilt inn like etter kampslutt, og i løpet av en time har sendingen blitt lagt ut på h-a.no. Nå satser vi på et nytt konsept som skal gå direkte.

Sportsredaktør Rune Steen Hansen vil lede sendingen. Bendik Havdal Eriksen vil chatte med seerne underveis, mens tidligere Lillehammer-trener Tor Erik Nilsen, og Svein Harald Arnesen vil stå for ekspertkommentarene. De går live 21.45. Sendinga legges så ut.

Digitalredaktør Ole Kristian Lyngstad ser fram til å ta fatt på en ny hockeysesong.

– Forrige sesong hadde vi tusenvis av visninger på Rinkside-sendingene våre, og nå håper vi å kunne presentere et enda bedre produkt enn tidligere.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.