• PÅ JOBB: Mads Jobber alltid hardt for laget.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Mads Hansen skadet seg under en hjemmekamp mot Lørenskog 12. februar. Siden den kampen har ikke kapteinen vært i aksjon for Storhamar.

Hansen uttalte tidligere til HA-sporten at han hadde et håp om å kunne rekke kvartfinalene mot Lillehammer, men at skaden satte en stopper for videre spill. Han var ventet å være tilbake i spill mot Sparta, men igjen måtte Storhamar klare seg uten den viktige centeren.

I dag trente Hansen for fullt 

Hovedpersonen vil ikke uttale seg til HA-sporten.

Det vil derimot trener Aleksander Smirnov.

- Det vil være et et utrolig løft for oss å få Mads tilbake i spill. Han er vår kaptein, så det sier seg selv at jeg ønsker ham tilbake på laget. Mads er god i undertall, overtall og til å tekke skudd. Jeg tror alle får mer selvtillit av å ha Mads tilbake på laget, sier Smirnov, før han fortsetter:

- Det er mange som snakker om at Stavanger har en bredere tropp enn oss. Men med Mads tilbake, er jeg ikke så sikker på det. Jeg håper virkelig at han blir klar, forteller russeren. 

Også målvakt Andrew Engelage håper Hansen kan spille i de kommende finalekampene.

- Mads er vant til å spille slike kamper. Han er en fysisk, hardtarbeidende center som gir oss en bedre trygghet. Han Pål (Johnsen) og Martin (Gran) var veldig gode i perioden før Mads ble skadet. Vi får mye tøffhet ved å få tilbake Mads, sier Engelage.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00