Storhamar har jobbet lenge med å hente den siste backen, og de endte altså på 30-åringen Scott Hotham fra Barrie i Canada.

Hotham har spilt i AHL for Rochester Americans. I 2010-11-sesongen spilte han for Lillehammer og produserte hele 43 målpoeng på 45 kamper. Nå kommer han fra spill i Italia for Asiago (35 målpoeng på 37 kamper). Før det spilte han en sesong for Olimpija Ljubljana og to sesonger for Villacher i den østerrikske ligaen.

- Spennende spiller

- Det er en spillende back som har produsert mange målpoeng i klubbene han har spilt for. I Lillehammer var han veldig god. Nå er stallen komplett, og jeg er veldig godt fornøyd med laget, sier lederen i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen.

Tidligere har Storhamar hentet backen Christian Bull (Lillehammer) og målvakten Oskar Östlund (Bregenzerwald), i tillegg til løperne Martin Rønnild (Brynäs), Martin Blakseth Huse (Stavanger), Alexander Reichenberg (Lillehammer), Hampus Gustafsson (Grenoble) og Mikael Zettergren.

Hotham blir folkespiller

Scott Hotham blir årets folkespiller.

- Laget er fullt nå. Hotham blir årets folkespiller. Vi har penger igjen fra folkespillerkampen i fjor, i tillegg til at vi allerede har solgt 40 kontrakter til årets folkespillerkamp mot Vålerenga 22. november. Penger som blir til overs fra årets folkespillerkamp skal være backup ved eventuelle skader eller skal brukes til å bygge laget neste år, sier Sigve Ødegård i investorgruppa Powerplay Club. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.