HAMAR: Storhamar hadde et vanvittig trøkk i sluttsekundene av ordinær spilletid, og det kokte bra i hallen da Johnsen fikk dyttet inn 1-1.

Men det som skjedde rett etterpå var han ikke like glad for.
Spartas Peter Witnes banket inn i Johnsen, som ble liggende. Han fikk to pluss ti minutter.
Det burde vært mer. Det var stygt.
- Han burde hatt matchstraff. Han traff meg skikkelig. Det var flere Sparta-.spillere som spilte grisete på slutten, sier Johnsen.
Dragons-veteranen var utrollig fornøyd med at de vant til slutt.
- Det var tøffe tak. De spilte defensivt, og har mange store og tunge spillere. Det var som å jobbe mot en kjøttmur hele vegen. 3. perioden var utrolig bra av oss. Da gikk pucken i lengderetningen og vi spilte mer på instinkt. Det ble en helt annen hockey, og det var utrolig herlig å komme tilbake i denne kampen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.