Eirik Børresen ga Dragons ledelsen mot Vålerenga, men 1-0-scoringen fikk til slutt liten betydning. Vålerenga svarte med fire nettkjenninger, og vant den andre semifinalen med 4-1 i Hamar OL-Amfi.

Etter tap nummer to i semifinaleserien slår målscoreren fast at han ikke er fornøyd. 

- De er giftige og effektive. Vi har store muligher vi òg, men vi er ikke helt på tå hev når det kommer til å sette puckene. Jeg er ikke fornøyd, forteller Børresen.

Den talentfulle hamarsingen gir allikevel ikke opp semifinalen.

- Vi kan ikke grave oss ned nå, da er det kjørt, sier Børresen.

Se hele intervjuet over! 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.