OSLO: - Jeg har alltid lyst til å score, kanskje spesielt mot Storhamar, smiler Steffen Thoresen.

I går smakte det også ekstra godt, fordi han var uheldig ved flere anledninger tidligere i kampen.
- Jeg følte jeg hadde veldig utur. Sto i veien og stoppet skudd med trynet, tok et par i leggen og i beina. Jeg følte jeg fikk ordentlig juling i dag. Seieren satt langt inne, men det var fortjent, mener Thoresen.
Han synes hjemmelaget gjorde det unødvendig spennende.
- 1. periode var årsbeste av oss, og det var ren overkjøring. Vi skulle leda 3-0, men Ruben reddet nesten alt som var. I tillegg har Storhamar kanskje landets beste backer.
Thoresen har åpnet sesongen bra, og har også vist seg fram i treningskampene. Han avslører at han har en drøm om å spille seg inn i landslagstroppen før OL i Vancouver i februar.
- Selvfølgelig er det en drøm. Men jeg må bare fortsette å tenke positivt og jobbe videre. Jeg var ikke med forrige sesong, og det er tøff konkurranse. Men alle norske spillere har en sjanse, sier Thoresen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.