OSLO: Mens Vålerengas nummer 21, Steffen Thoresen, har fått for vane å score mot Storhamar, har mannen med nummer 21 på ryggen på Storhamar, Joakim Jensen, også gjort målscoring til en vane.

Etter at Pål Johnsen dro av en mann og serverte Jensen i slottet, banket han pucken i krysset bak Patrick DesRoschers.
- Jeg er fornøyd med den. Den var faktisk ganske fin, smiler Jensen, som hadde en tilsvarende mulighet bare sekunder senere.
- Da fanget han den med snappen. Så jeg ville ha revansje, byttet hjørne og klinte til. Jeg lukka øya og klinte til, forklarer Jensen.
- Jeg lukker alltid øya når jeg skyter…
Oslo-gutten kommer seg alltid til store sjanser i løpet av en kamp, og han nekter fortsatt å ta mye av æren for målene. Den gir han som vanlig til rekkekameratene.
- Jeg skylder de nesten å score i hver match, sånn de alltid spiller meg fram. Jeg kommer nok ikke til å fortsette å score i hver match, men vil fortsatt komme til mange sjanser. Jeg skal gjøre mitt beste, for man kan jo like godt sette dem.
Førsteperioden mener han ingen fra Storhamar kan være fornøyde med, men mener nesten-snuoperasjonen var bra.
- Vi hadde sjansen og var med og kjempa om poeng her på Jordal. Etter at Ruben holdt oss inne i matchen, skjønte vi at vi måtte gi av oss sjøl vi andre også. Det var nære, sukker Joakim Jensen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.