Eirik Børresen har vært en av Storhamars viktigste spillere i sluttspillet. Han og Lars Erik Hesbråten har scoret tre mål hver i de tre kvartfinalekampene mot Sparta, og de to har også fått til sammen fem HA-stjerner i de samme matchene.
I seriespillet sto Eirik med seks mål og sju assists på 36 kamper, og han hadde faktisk til gode å score i de 25 sluttspillkampene han hadde spilt tidligere, før det løsnet forrige tirsdag.
- Hva har egentlig skjedd?
_ Ja, det lurer jeg på også, sier 22-åringen med et lite smil.
- Jeg har vært på riktig plass til riktig tid. Tirsdag hadde det ikke så mye å si. Da ble det bare et trøstemål da pucken datt foran meg. Det viktigste er at vi vinner, og det kan gjerne gå nye 25 kamper uten at jeg scorer bare vi vinner.
- Og det gjør dere i kveld?
- Jeg håper det. Spiller vi som tirsdag, men er effektive og holder oss unna utvisningsboksen, så vinner vi, mener Storhamars hardtarbeidende løper.

Begynte som seksåring

Eirik Børresen er et produkt av Storhamars satsing på egen spillerproduksjon. Han begynte som seksåring da en eldre bror av kameraten hans spurte om Eirik hadde lyst å begynne med hockey.
Slik ble det, og Smeby-gutten spilte også fotball for Vang FL til han var 14 år gammel, men da ble det bare hockey.
- Jeg spilte back de første årene, men var så offensiv i spillet mitt at jeg ble flyttet fram som løper, forteller han.
Eirik ble tatt opp i Storhamars A-stall året etter at klubben tok sin hittil siste kongepokal i 2008, og spilleren med U18- og U20-VM på merittlista har aldri vært i tvil om hvilken klubb han ønsker å representere i fortsettelsen.
Det er Storhamar Dragons.

Har lyst til å være her

- Jeg håper på et kontraktsforslag fra Storhamar, men det blir spennende å se hvilke rammer vi får neste sesong. Skal jeg være i Norge, er det Storhamar jeg har mest lyst til å spille for. Jeg er glad i klubben, og jeg synes jo det er kjedelig det som har skjedd på utsiden av det sportslige. Jeg prøver å koble det ut. Vi får ikke gjort noe med det - annet enn å ha fokus på å gjøre det bra ute på isen. Kommer vi til semifinalen, betyr det sårt trengte penger i kassa.
- Ja, blir det semifinale?
- Vi er en stor kameratgjeng som ønsker å prestere sammen. Vi skal videre, og vi føler oss bra nok til å klare det, sier Børresen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.