Hamar
Den amerikanske backen kom til Hamar fredag, og har trent med laget siden da.
- Det handler om å få alle papirene i orden, og det tar tid, sier Dragons-trener Michael Smithurst.
Det er også tvilsomt om Lars Løkken Østli blir med til Stavanger i dag. Backen sliter med en strekk
- Han spiller trolig ikke. Han må være 100 prosent frisk, sier Smithurst, som venter en vanskelig bortekamp.
- Stavanger er en av de vanskeligste bortekampene. Det er mindre spilleflate. Vi må unngå for mange tversoverpasninger. I tillegg må vi ha fokus på å beskytte vårt eget mål, samtidig som vi må trøkke på foran Stavangers mål, sier Michael Smithurst.
Stavanger-kaptein Snorre Hallem mener det er bra for norsk hockey at moderklubben har lyktes så bra så langt denne sesongen.
- Det handler om tradisjoner, og det er stor hockeyinteresse i Hamar. Det viser publikumstallene. Storhamar har færre skader nå, og på løpersiden er det mye kvalitet. I tillegg har de fått inn Mads Hansen med sin rutine.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.