I dag spilte Adrian Saxrud Danielsen sin første kamp i Stjernen-drakt, og det gikk meget bra for både laget og ham.

Fredrikstad-laget slo erkerivalen Sparta 3-2 hjemme i Stjernehallen.

- Jeg synes vi spilte en bra match. Vi legger ikke altfor mye i den første treningskampen, men det var godt å få spilt en kamp igjen, sier Saxrud som var på isen ved en scoring og en baklengs.

Spilte med samboeren 

Saxrud Danielsen bor i kollektiv med lagkameratene Joakim Hjelm og Magnus Lindahl, og i kveld spilte han i par med Hjelm.

- Vi har fungert godt sammen. Vi snakker mye, og vi tenker veldig likt, og da er det lett å spille sammen, sier han.

Eirik Børresen spilte hele kampen for Sparta. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.