Tidligere i dag ble det kjent at Andreas Øksnes forlater Storhamar til fordel for Vålerenga. Nå har også Adrian Saxrud Danielsen funnet seg en ny klubb.

Han har signert en ettårskontrakt med Stjernen. 

god avtale

- Dette er en kjempeavtale for meg. Jeg fikk en god totalpakke, der jeg føler at jeg kan utvikle meg videre. Klubben virker spennende, sier han.

Backen var på utlån til danske Herlev i vinter, og nå har han vært i kontakt med Storhamar om videre spill i gult og blått.

Men 23-åringen fortsetter ikke i moderklubben.

- Vi ble enige om at dette var den beste løsningen. Jeg ønsket mer spilletid enn hva jeg kunne fått i Storhamar, og derfor er jeg glad for at alt løste seg, sier Saxrud, som innrømmer at han er veldig glad i Hamar vest-klubben.

Storhamar-supporter 

- Jeg er like mye Storhamar-supporter som jeg er hockeyspiller. Storhamar vil alltid være klubben i mitt hjerte, sier han.

Saxrud Danielsen hadde opprinnelig igjen ett år i kontakten sin med Storhamar. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.