HAMAR: HA-sporten skrev i slutten av mai om den kanadiske interessen for Storhamar-spilleren Adrian Saxrud Danielsen. QMJHL-klubben Drummond Voltigeurs har hele tiden hatt et ønske om å få 18-åringen over. Nå kan det ut som de får sitt ønske oppfylt.

Fått ja fra Storhamar

- Vi har gitt Adrian tillatelse til å reise. Så nå er det egentlig opp til dem, forteller daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen.
Det dreier som en utlånsavtalen på ett år. Skulle ikke ting fungere for Saxrud Danielsen, kan han komme hjem til Storhamar, som fortsatt «eier» han.

Patrick Thoresen

Saxrud Danielsen ble i går draftet av Drummondville Voltigeurs i en juniordraft for utenlandske spillere. Han ble valgt som nummer 44, og var førstevalget til Drummond Voltigeurs. Dermed er Saxrud Danielsen så godt som klar for spill QMJHL. En juniorliga som Patrick Thoresen gjorde stor suksess i over to sesonger.
Thoresen slo poengrekorden for førsteårsspillere i Moncton Wildcats. Nåværende Storhamar-spiller Joakim Jensen har også spilt i ligaen.
Saxrud Danielsen er for tiden i Canada for å besøke tidligere lagkamerat Blake Cosgrove.

Paulsen Aas skrev under

Andreas Paulsen Aas skrev i går under på en ettårsavtale med dragene.
Foreløpig er det kun 15 utespillere som er klare for Dragons, og trener Michael Smithurst ønsker seg tre, fire nye spillere.
- Vi er veldig godt fornøyde med å ha fått på plass den norske stammen i laget. De utenlandske importene tar det litt lengre tid å få på plass, sier Smithurst.
Kun keeper Tommy Johansen er ny i Dragons-stallen så langt.

Signering kan ta tid

Og det kan ta litt tid før Storhamar signerer noen spillere, skal vi tro Smithurst.
- Det koster litt ekstra å signere på denne tiden. Venter vi til nærmere august, synker kravene hos spillerne, mener Dragons-coachen. Sammen med Mickey Bjerke jobber han med å skaffe nye spillere.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.