• Luke Moffatt.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Storhamar har gjennomført fem av åtte uker med sommertrening, og trener Smirnov er strålende fornøyd med hvordan laget presterer.

- Vi testet i forrige uke, og jeg er veldig fornøyd med hva gutta leverte. Vi har trent mye kondisjon og løping, så det var godt å se at vi er på riktig vei, sier Smirnov, som håper å få på plass en utenlandsk back innen kort tid.

- Det jobbes med tre-fire navn på blokka. Om en uke kan jeg helt sikkert svare bedre, men akkurat nå er det ikke så mye mer å si.

- Vil det si at Luke Moffatt ikke kommer tilbake?

- Vi hadde kontakt med Luke like etter at han dro, men vi har ikke hatt det den siste tiden. Vi har gode løpere, så jeg synes det er viktigere at vi ser etter en back i stedet. Nå spiller Luke i Australia, noe som forteller alt om hvor eventyrlysten han er. Hvor skal han spille neste sommer? Spør Smirnov mens han slår ut med armene.

Luke Moffatt gjorde 44 målpoeng på 33 grunnseriekamper. I sluttspillet leverte han 14 målpoeng på 16 kamper. 

HA-sporten har i lang tid prøvd å få tak i Luke Moffatt, men uten hell.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.