Eirik Salsten leverte en meget god sesong i Manglerud, og han ble belønnet med landslagsspill etter endt sesong.

Nå har han vært jaktet av flere klubber, og til slutt falt valget på Stavanger Oilers.

skole og hockey

- Jeg har fått et godt tilbud, der jeg også kan kombinere skolegang med hockey, og det er viktig for meg, sier Salsten, som gleder seg til å spille i svart og hvitt de neste årene.

- Stavanger er Norges beste lag, og de har gode fasiliteter. Jeg føler at jeg kan utvikle meg best der, sier han.

Fornøyd Higson

– Han er en ung spennende spiller med gode ferdigheter. Eirik har hatt en fantastisk utvikling i halvannet år etter at han kom til M/S, og han var meget god mot oss i sluttspillet, sier Higson til Rogalands Avis

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.