HAMAR: Han kom nesten rett fra sjukesenga, men var innom treninga onsdag ettermiddag. Det holdt for unge Eirik Salsten.
Drøye fem minutter ut i tredje periode fulgte han en puck som Trygve Hillestad slengte i veg fra egen sone. Pucken spratt over køllebladet til en M/S-back. Salsten så situasjonen, forfulgte pucken og satte spikeren i kista for M/S.
- Moro å score igjen. Kampens tredje, ble mitt tredje sa junioren som slett ikke var fornøyd med verken egen eller andres innsats i kampen. Vi var ikke gode. Grunnspillet vårt fungerte ikke og ikke så mye annet, heller. Vi har fortsatt ikke knekt M/S-koden som klubben har slitt med i mange år, sa Eirik Salsten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.