– Det er første gang jeg slår Storhamar som motstander. Det var deilig. Det var deilig på 3 og 4-0, men på 6-1 var det litt flaut. Så kom de tilbake i kampen og det ble en neglebitende tredje periode, forteller Salsten.

Han trodde på forhånd at de ville få mye tøffere motstand enn hva de fikk under tirsdagens 6-4-seier i CC Amfi.

– Jeg er egentlig litt overrasket over hvor svake de var. Det er synd å si det. Det var litt behagelig å møte dem utpå der, føler jeg. Jeg vet ikke åssen det har vært tidligere, men det var ikke så mye tøft spill fra deres side, sier han.

Han forteller at Stavanger-spillerne satt overrasket i garderoben etter kampen.

– Ja, det er det vi føler og sier inne i garderoben, at vi er overlegne i duellene, forklarer Salsten, som også mener det er mye potensial i Storhamar-laget, og han regner med de blir mye bedre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.