Fjordårets seriemestere hadde sin aller første istrening for sesongen i går. Dette ble også Hamar-gutten Eirik Salstens første trening med Oslo-laget.

I sommer ble det kjent at 20-åringen har gjennomført et draktskifte fra Storhamars gule og blå, til Vålerengas blå og røde, og til nå adams drakt, skrev Dagbladet i går. 

Strippestraffer

I den første treningen gjennomførte laget det spillerne selv kaller strippestraffer. Der reglene var enkle, bommer du, må du ta av et plagg og prøve på nytt. 

Mens NHL-spilleren, Mats Zuccarello som trente med laget i går scorte på sin første straffe, gikk det ikke like bra for Salsten og hans nye kaptein Brede Csiszar.

Endte i bare nettoen

De klarte ikke å overliste keeperen og endte opp med å gjøre opp seg imellom i bare nettoen.

- Det er bare morsomt. Veldig gøy, sa Eirik Salsten som selv mente han vant den duellen til Dagbladet

- Jeg scoret naken, det gjorde ikke Brede, lo Salsten før han fortsatte:

- Det var deilig å komme i gang. Når vi er på is bruker vi en helt annen form for muskulatur enn ellers på sommeren, så det føltes ut som jeg ikke hadde trent på lenge, innrømte han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.