«Nå blir det vel et krav om 200 sitteplasser og flomlys i kommunestyresalen»
Lars Meyer, By- og bygdelista

«Rådmannen har bedt meg minne om at det ikke er lov å demonstrere i kommunestyret, og derfor må dere pent legge ned plakatene»
Ordfører Einar Busterud til fem-seks unge kunstløpjenter med en agenda for kvelden

«Når ordføreren i en så viktig sak bestemmer at taletiden bare skal være tre minutter, er det en form for hersketeknikk som jeg håper pressen legger merke til. Det må være fordi flertallet i formannskapet ikke ønsker debatt rundt sitt vedtak»
Jan Wibe, Ap, som fikk fem minutter taletid. Et par ganger…

«Hamar kommune er Storhamars hovedsponsor, med 2,7 millioner kroner i fjor. Det er fulgt mulig å angripe hovedsponsoren, men Storhamar gjør neppe det med de andre».
Ordfører Einar Busterud, som leste opp hele SMS-meldingen Storhamar hadde sendt ut, i kommunestyret-behandlingen

«Komiteen har løst mandatet på en utmerket måte. Det er merkelig at ordføreren behandler den som et hår i suppa, når det var han som ba om den»
Geir Byberg, KrF

«Det første som slo meg da jeg kom inn her i dag, var at her var det mange potensielle Frp-velgere»
Willy Fauchald, Frp

«Vi kan ikke si hva som helst om ordføreren vår, men tape med eleganse, det kan han».
Geir Byberg, KrF, etter fremming av nytt forslag

«Vi som er oppvokst på Hamar Vest, vet hva idrettslaget har gjort for miljøet der. Det handler om å ha ordentlige rollemodeller».
Veronica Engli, Ap

«Politikere og møter er ofte litt kjedelige, dere skal være glade for at dere er idrettsfolk»
Farahnaz, Bahrami, Ap til tilskuerne langt ut i debatten

«Jeg tror jeg må stille til kommunestyret neste gang…»
Eirik Skadsdammen, Eliteseriespiller i ishockey i første periodepause

«Jeg synes ikke dette har vært noe kjedelig møte, det har vært temperatur. Det er lenge siden jeg har hatt tenning så lenge. Litt roughing har det vært, men det er bra».
Tor Inge Martinsen, BBL og saksordfører i sluttinnlegget før avstemming

«Jeg vil takke for oppmøtet, og for pen oppførselen fra alle, og håper at dere har fått et bilde av hvor vanskelig det er å være en del av kommunestyret»
Ordfører Einar Busterud til tilskuerne etter vedtak
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.