Berge er en av flere gjester i denne utgaven av Rinkside, og han avslører hvor mye Storhamar tjener når 7.000 tilskuere kommer på en finalekamp. Og han forteller om hvordan økonomien til Storhamar vil se ut når sesongen er over.

Men det er selvsagt stort sportslig fokus også i Rinkside. Trenerne Petter Thoresen og Aleksander Smirnov forklarer på hver sine måte hvorfor Stavanger vant 5-2.

Og for Storhamar er det klart at skadesituasjonen bekymrer Smirnov:

- Vi svekkes av skadene, men vi kan ikke tenke på det, sier han blant annet.

Få også med deg målvakten Andrew Engelage som innrømmer at han ikke spilte sin beste kamp.

- Det er skuffende. Publikum støtter oss på en fantastisk. Det er synd vi ikke kan gi dem mer tilbake i dag, sier han.

Men få også med deg hans egen dom over egen innsats.

Til slutt analyserer vår ekspert Svein Harald Arnesen kampen og hvordan Storhamar skal slå tilbake tirsdag.

Alt dette i denne utgaven av Rinkside.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.