Etter to braktap i gruppespillet, for Storhamar-spiller Markus Aas-Eng Mikkelsen og lagkameratene, med tap 11-0 mot Finland og 8-0 mot USA, var Norge levnet få sjanser mot Russland mandag kveld.

De norske gutta havnet tidlig bakpå og lå under 4-0 etter den første perioden, og hadde kun to skudd på mål i løpet av de første 15 minuttene.

Russerne fortsatte dominansen i midtperioden, og pøste på fremover, og scoret tre ganger til før andre periode var over. Norge var tidvis giftige fremover i banen i midtperioden, men klarte ikke å overliste en god russisk keeper.

Norge tok på seg flere unødvendige utvisninger i kampen, noe som gjorde oppgaven mye vanskeligere mot et russisk lag som var imponerende gode på skøyter og med puck. 

I sisteperioden reduserte Norge ved Mathias Emilio Pettersen, men det norske laget hadde ikke sjanse.

Russerne fortsatte å pøse på fremover, og ga seg ikke før det sto 13-1 på resultattavla. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.