• RUSS: Vetle feirer russetid med venner om dagen.
    FOTO: Bendik H. Eriksen

I vinter fikk Hamar-publikumet opp øynene for unge Vetle Lindstad. Hamar-gutten startet sesong med seniorene, men etter Stavangers 3-2-seier i Hamar OL-Amfi, var det nok, og han valgte å ta en pause fra spill i eliteserien. En drøy måned senere var Vetle tilbake. Siden har han spilt seg til fast plass.

- Jeg følte at jeg måtte ha litt mer istid enn hva jeg fikk på A-laget på den tiden. Det var ikke noe dramatikk rundt den avgjørelsen. Etter en måneds tid ville jeg komme opp igjen, og Sasja lot meg få komme opp. Det er jeg glad for.

DIREKTE: Her kan du følge trekningen onsdag

ny kontrakt

Lindstad ble etter hvert en publikumsyndling med sin oppofrende spillestil. Nå har 96-modellen fått en ny og forbedret kontrakt.

- Sesongen var fantastisk for både meg og laget, og vi oppnådde resultater ingen trodde var mulig. 

Nå er Storhamars nummer 42 russ, men han ligger ikke på latsiden av den grunn.

- Det er selvfølgelig litt tøft å kombinere russetid med trening, men jeg synes likevel det har gått greit. Jeg forbereder meg godt til neste sesong, sier Lindstad, som var med russebussen Bryggeriet til Lillehammer i helgen.

chl-spill

Lindstad forteller at han gleder seg stort til å spille i Champions Hockey League til høsten.

- Det blir helt sinnssykt å få være med på. Det hadde vært morsomt å få spille mot Sparta Praha. Jeg kunne også tenkt meg å spille mot et tysk lag, for der virker det som det koker.

16. april spilte Pål Johnsen sin siste hjemmekamp for Storhamar, og Lindstad er glad for at han fikk en sesong med Johnsen.

- Jeg tror alle som vokser opp i Storhamar drømmer om å få spille med Pål, og det var stort å få spille en sesong med ham, smiler Lindstad. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.