HAMAR: Trener Rune Gulliksen lå på sjukehus med smerter under gårsdagens kamp. I dag får klubben svar på om det er alvorlig.

- Han hadde våknet opp med helt vanlige smerter, men de hadde forverret seg utover dagen. Derfor måtte han på sjukehus for å sjekke det. Verken Rune eller jeg er noen lege, så det eneste riktige var at han dro på sjukehus, sier daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen.
- Vet du noe om hvor alvorlig det er?
- Nei. Han har tatt mange tester i dag, så får vi ganske sikkert flere svar på hva det er i morgen. Vi får bare håpe at det går bra, sa Coba til HA-sporten i går kveld.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.