Ruben Smith reddet med hele kroppen, og spilte Vålerenga-gutta frustrerte i går kveld.
OSLO: Han reddet 38 skudd i en kamp hvor hjemmelaget til tider bosatte seg i Storhamar-sonen.
Bortsett fra en eneste gang vant han duellene, og pucken smalt i det meste av utstyret til Storhamar-målvakten.
- Herlig guts
- Det var mye trøkk gjennom hele kampen, men vi jobbet hardt, og hele laget viste en herlig guts. Det er viktig å ha bra kvalitet når det virkelig gjelder. Det var utrolig herlig å avgjøre denne kampen helt på slutten. Det gjør det ekstra moro, sier Ruben Smith, som var uheldig rett før Vålerengas mål.
Fikk utvisning
Han skulle sende pucken vekk, men den forsvant over vantet.
Dermed ble en to minutters utvisning.
Og i det overtallet scoret Anders Fredriksen.
- Jeg rakk ikke å tenke så mye over det. Det var bare å rette fokuset på å holde unna i undertall. Det klarte vi dessverre ikke, men vi vant kampen. Noen vil kanskje kalle det et lite ran, men det spiller ingen rolle.
God følelse
- Jeg fikk en god følelse på at vi skulle klare dette.
- Når var det?
- Etter 13 minutter av sisteperioden. Heldigvis slo det til, gliser Storhamar-målvakten, som fikk ros av mange i garderoben etter kampen.
Godt organisert
Også av trener Rune Gulliksen.
- Ruben var veldig god i mål. Samtidig var vi godt organisert og giftige. Nå må vi ta med oss dette inn i hjemmekampen, sier Gulliksen, og fortsetter:
- Vi vil jo alltid prestere mer offensivt enn det vi gjorde i kveld, men vi må håndtere at de trøkker på også. Det klarte vi veldig bra, og det var ikke overraskende at de gjorde det her på Jordal, sier Rune Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.