LØRENSKOG: En strekk i kneet gjorde at Ruben ikke torde å stå gårsdagens kamp i Lørenskog ishall.

Det var grunnen til at den svenske 21-årigen, Daniel Wälitalo, voktet Storhamar-buret.
Med 25 dager igjen til OL, har nå landslagstrener Roy Johansen to keepere på skadelisten.
Siddisen i Storhamar kan i midlertidig roe nervene til Johansen.
- Det var ikke noe vits å spille mot Lørenskog, og gjøre det verre. Da kunne jeg vært skadet i over en uke. Nå er jeg klar igjen til kamp torsdag, sier 22-åringen til HA-sporten.
Han frykter derfor på ingen måte at det er noe som vil sitte i inn mot OL.
- Nei, dette er en typisk keeperskade. Jeg kom litt feil på en power play-øvelse. Det kjennes veldig stivt ut, men jeg er klar igjen på et par dager.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.