HAMAR: Selv om Andreas Hjelm fikk alt av mediefokus etter kampen - og ble den store helten, må Storhamar rette en stor takk til Ruben Smith.

- Det var en deilig seier, for vi klarte liksom ikke ta kontroll over kampen, sier Ruben Smith, som får banens beste-tittel av HA-sporten:
- Det er koselig å høre. Det er viktig å stå fram i slike kamper og gi trygghet til laget.
Med unntak av Smiths storspill og Hjelms drømmescoring, var det ikke stor ishockey Storhamar leverte i går.
- Lillehammer lå defensivt, og det er deres store styrke og de er veldig gode på. Vi måtte bare være tålmodige, og jeg er selvfølgelig glad for at vi klarte å vinne dette til slutt. Det er viktig, sier Gulliksen.
- Det var ingen stor kamp av oss. Men det Hjelm gjør på slutten, redder egentlig hele matchen, sier Pål Johnsen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.