Ross Ring-Jarvi (27), som spilte under Rune Gulliksen i Tønsberg, kan havne i Storhamar.

Eliteutvalgets Sjur Rakstad-Larsen sender ut et tilbud til en løper i dag.

- Vi har fire aktuelle spillere på blokka, men kun en får tilbud. Vi har ikke konkludert med hvem som får det ennå, sier Rakstad-Larsen.

Ross Ring-Jarvi er altså ett av alternativene. Han spilte som nevnt i Tønsberg i en sesong, da Rune Gulliksen var trener der, og amerikaneren produserte 37 poeng (21 mål og 16 målgivende pasninger) på 43 kamper.

- Vi har hatt kontakt med ham, bekrefter Rakstad-Larsen.

Blant de aktuelle er også en svenske, som Rakstad-Larsen ikke vil ut med navnet på. Han har spilt litt i eliteserien, og spilte i Allsvenskan forrige sesong.

- Han har juniorlandskamper for Sverige, og har lyst til å spille i den norske eliteserien.

- Hvilke kvaliteter vil dere ha?

- Vi ser etter en ving, en spillende løper. Vi kikker naturlig nok også på statistikken. Den forteller mye.

Storhamar Dragons har gående aksjonen «Vi bygger laget - sammen med deg» hvor de frir til hockeyinteresserte om å kjøpe andeler.

- De har fått inn 130.000 kroner. Det er mulig vi bidrar også, men den spilleren kommer ikke før senere.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.