TRONDHEIM: Storhamar fikk det tøft i Leangen - akkurat slik Ruben Smith varslet på forhånd.

 

 

Den tidligere Storhamar-målvakten sto selv en meget god kamp. Siddisen var sterkt delaktig i trøndernes hjemmeseier.

Mens Trevor Koenig ble litt for alene innimellom mot trøndernes kontringer, var Ruben Smith høyt og lavt gjennom hele kampen. Allerede i første periode vartet han opp med flere fantomredninger i undertall fem mot tre.

Rosenborg Dag Morten Wehn sendte hjemmelaget i føringen, mens Jimmy Andersson utlignet på et knallhardt slagskudd.

I andre periode skrudde Rosenborg tempoet opp. Colin Vock og Dag Morten Wehn igjen sørget for 2-0-seier i midtperioden.

Storhamar hevet  seg i tredje periode, men Rosenborg fikk først 4-1 før Storhamar slo tilbake med to reduseringer gjennom Mats Larsen Mostue og Pål Johnsen.

Storhamar presset på for et utligningsmål mot slutten, men Ruben Smith og Rosenborg holdt unna.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.