Han blir et stort savn for et Storhamar-lag som skal forsøke å vinne sin tredje strake semifinalekamp i DNB Arena. 

Under søndagens semifinale mot Oilers pådro Martin Rønnild seg en skade i nakke- og hoderegionen etter en tøff smell mot vantet. 

- Tungt

Mandag sto hardhausen over istreningen med lagkameratene, og fikk i stedet behandling av lagets fysioterapaut Kent Inge Kristiansen. 

- Det er kjedelig. Jeg vil være med å bidra sammen med gutta. Det er tungt å ligge hjemme og hvile seg, men sånn er det. Jeg får prøve å hvile meg i form, forklarer Rønnild til HA-søorten.

Mandag formiddag uttalte han til HA-sporten at han selv håpet å være klar tirsdag, men nå er det altså besluttet, i samråd med lege og fysioterapaut, at det beste er at han står over kveldens kamp.

På bedringens vei

- Jeg så an på morgenen i dag, men jeg fant ut at jeg ble hjemme. En takling som gikk utover nakke og hodet, og det har ikke føltes helt bra, så jeg ville ikke risikere noe for senere spill, forklarer Rønnild. 

Han føler selv han er på bedringens vei, men tøffingen forteller at han har smerter.

- Jeg hadde ekstremt vondt i nakken etter kampen, men jeg føler jeg er på bedringens vei. Jeg håper jeg er klar til torsdagen igjen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.