Søndag banket Norges U20-landslag Italia hele 10–1. Da noterte Storhamar-spillerne Martin Gran, Martin Rønnild, Anders Gulliksen og Christian Bull seg alle i poenglisten. I kveld møtte Norge langt tøffere motstand da Østerrike sto på motsatt banehalvdel.

Martin Rønnild ga Norge 1–0 etter kun 1:55. 

Men Østerrike scoret to mål i løpet av drøyt to minutter.

Fredrik Jørgensen la på til 2–2 etter målgivende pasning fra Jostein Ekaas, før Ludvig Hoff ga Norge 3–2 på tampen av førsteperioden. Midtperioden var scoringsløs og Norge hadde et godt utgangspunkt før tredje periode.

Der fikk de to baklengs imot, og nå ser veien opp til A-gruppa veldig lang ut for laget som ledes av Tor Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.