I morgen spiller Storhamar kanskje sesongens viktigste kamp i hjemlig serie. Frisk Asker er motstander på bortebane, og i potten ligger det tre svært viktige poeng.

Frisk Asker ligger på 4. plass på tabellen med 73 poeng, mens Vålerenga ligger tre poeng bak. Storhamar ligger på 6. plass med 68 poeng når fem runder gjenstår. Storhamars 4. plass-skjebne står med andre ord på spill i Asker i morgen.

tenker ikke på poengene

Robert Hestmann, som storspilte mot Stjernen søndag, forteller at han ikke tenker på tabellen.

- Poengene er selvfølgelig viktige, men vi kan ikke gå rundt og tenke på dem. Vi må ha fokus på de oppgavene vi skal utføre. Og jeg må tenke på å redde puckene som kommer mot meg, sier Hestmann, som er glad for å få fortsette i buret.

- Det er morsomt at jeg får spille i en så viktig kamp. Nå ønsker jeg å vise meg fram på en enda bedre måte enn hva jeg har gjort tidligere, sier han.

offensiv 

Storhamar tapte 4-2 sist gang de spilte i Askerhallen, og Hestmann ble byttet ut på 3-0 midtveis i åpningsperioden. Den kampen har han glemt.

- Jeg bryr meg ikke noe om hva som skjedde i den kampen. Jeg må være offensiv og tenke positivt. Jeg tenker heller på at jeg sto bra mot Sparta og Stjernen, sier en offensiv Robert Hestmann, som vet at det blir tøft å få med seg tre poeng i morgen.

unngå utvisninger 

- Frisk er tøffe å møte på bortebane, så vi har ikke råd til å sitte mye i utvisningsboksen. I morgen må vi være skjerpet fra start, sier Hestmann, som forteller at laget har terpet mye på defensivt spill i den siste tiden.

- Vi har jobbet hardt med det defensive spillet vårt. Offensivt vet vi at vi kan skape muligheter, men vi må være gode i begge ender av banen. Vi har begynt å se mot sluttspillet, og da må det defensive sitter, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.