18.30 går vi på direkte med de siste vurderingene av lagene når lagoppstillingene er klar. Vi snakker også om hvilke taktiske disposisjoner som kan bli avgjørende i kampen mellom Storhamar og Red Bull Salzburg.

Etter kampen går vi på direkte igjen 21.30. Hvis kampen skulle dra ut i tid med sudden death forskyves sendestart her, men det blir da opplyst på nettsiden vår h-a.no.

Både Tor Nilsen og Svein Harald Arnesen er med som våre eksperter etter kampen sammen med programleder Rune Steen Hansen. I tillegg byr vi da på aktuelle gjester i form av spillere og trenere.

Så fort direktesendingen er over, lastes den opp igjen og inn på vår nettside så alle som vil kan få med seg alt på nytt akkurat når det passer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.