Christian Larrivée var ikke enig da HA-sporten mente at han så fresh ut på treninga.

– Nei, fy f***, svarte Larrivée, før han la til:

– Jeg begynner å bli gammel nå, og jeg følte at beina var tunge.

Larrivée produserte elleville 93 målpoeng på 63 kamper i 2014/15-sesongen. I fjor viste fasiten 43 poeng på 45 kamper.

– Jeg var ikke cocky i fjor, men ting satt i hodet. Sesongen før gikk alt lett, men i fjor gikk det veldig tungt. Jeg jobbet hardt, men jeg klarte ikke å produsere på samme måte, sier han.

Men Larrivée har ikke mistet troen på seg.

– Jeg har sagt til Sjur og Torbjørn at dersom jeg kommer i toppform, skal jeg være blant toppspillerne i serien, sier Christian Larrivée.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.