HAMAR: La oss starte med kanadierens problemer:
Christian Larrivée syntes det fungerte bra en stund, men så begynte det å lugge.

Gikk ned fem-seks kilo

- Jeg mistet fem-seks kilo i løpet av sesongen. En periode følte jeg at energien var borte. Jeg ble fort sliten, og jeg ble sliten i hodet også. Det ble vanskelig å fokusere, og til slutt gikk jeg til vår lege, My Lystad. Jeg måtte gjøre noe. Den manglende energien gjorde at gleden ved å spille ishockey ble borte, sier 28-åringen, og fortsetter:

Fikk hjelp

- Via My kom jeg i kontakt med en spesialist i Olympiatoppen, og jeg lærte mye. Problemet var at jeg ikke klarte å få i meg nok næring. Jeg trodde at jeg spiste nok, men det var nok ikke tilfelle. Det handler om når jeg spiser og hva jeg spiser. Det var lærerikt, og i sluttspillet fungerte det mye bedre. Jeg må takke My for en kjempejobb. Hun er en utrolig person, og jeg er veldig takknemlig for at hun hjalp meg, sier Christian Larrivée.

Revansjesugen

Han er ikke fornøyd med sesongen totalt sett.
- Jeg vet at jeg kan bedre, og jeg er fornøyd med at jeg skal fortsette her. Nå får jeg trene med laget hele sommeren. Tidligere har jeg trent mye alene. Nå blir alt lettere. Både kjæresten min og jeg trives veldig bra i byen, og hun har fått jobb her. Livet utenfor ishockey'n er veldig bra.

Interesserte klubber

Det var interesse fra andre klubber.
- En tysk klubb så meg i sluttspillet, og sa at de likte det de så. Men jeg hørte aldri noe mer. Et par allsvenske klubber har også vært interessert, i tillegg til en dansk klubb. Men det var ikke så interessant. Nå gleder jeg meg til en ny sesong i Storhamar.
Storhamar-trener Michael Smithurst er svært godt fornøyd med å beholde 28-åringen.

- Klager aldri

- Sportslig var det veldig viktig. Han er en utrolig god spiller. Samtidig er han det mest ydmyke mennesket jeg har møtt. Han klager aldri på medspillere, og setter store krav til seg sjøl. Chris er et forbilde på alle områder. Det er ikke så mange fra USA og Canada som velger å bli for å følge sommertreninga i Norge.

Naturlig forbilde

- Sportslig er han et naturlig forbilde, og det blir ofte litt ufrivillig. Det er bare å se og lære for unge spillere som vil lykkes. Bedre læremester kan vi ikke ha, sier Smithurst, som også tror Larrivées avgjørelse om å bli i Dragons er viktig med tanke på å hente nye spillere.
- Det er et bra signal, sier Dragons-treneren.
Daglig leder i Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, kommenterer gladmeldinga slik:
- Han har det lille ekstra, som vi ønsker å ha i laget. Jeg tror vi vil se en helt annen Larrivée neste sesong. Han er den største profilen vi har, sammen med Pål Johnsen. Han bidrar mye utenfor isen også, og er et perfekt forbilde. Det er mange tilskuere som kommer for å se han spille, og det er viktig, sier Coba.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00