Han ga bort to mål og tok på seg skylden for sjokk-tapet mot Kongsvinger 14. november. I kveld voktet Robert Hestmann igjen målet i Kongsvinger Ishall, og denne gangen leverte han varene i 80-seieren.

Se intervju med keeperen i videoen over!

Spilte med sjøltillit

- Jeg har helt klart en bedre følelse i dag, sier Hestmann, som oppsummerer kampen slik:

- Vi scoret er par kjappe, så ruller vi på. Gutta får masse sjøltillit og jeg spiller med masse sjøltillit. Det er bare å spille og kose seg når det kommer sånne kamper, sier en fornøyd målvakt.

Holdt nullen

Kongsvinger hadde 19 skudd på mål, men ingen fant nettmaskene bak Hestmann. Selv mener han det ikke var en altfor travel kveld på jobben.

- Vi vinner 8-0. Da er det ikke så mye å jobbe med, og i dag stemte det, sier han, og innrømmer at det var ekstra deilig å holde nullen mot nettopp Kongsvinger.

- Det er alltid deilig å ha med seg en smultring i bagen hjem, sier Hestmann.

Les også
SPORT Robert Hestmann hadde en blytung kveld på jobben.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.