Flest sluttspill: 21.
Ray Borque (Boston og Colorado) og Chris Chelios (Motreal, Chicago og Detroit).
Flest sluttspillkamper: 247.
Patrick Roy for Montreal og Colorado. Leder foran Mark Messier og Claude Lemieux. Roy har også flest kamper som målvakt uten å slippe inn med 23.
Flest poeng i sluttspill: 382.
Wayne Gretzky med 122 mål og 260 målgivende. Det er rekord både i antall mål og målgivende.
Flest kamp-avgjørende mål: 24.
Wayne Gretzky og Brett Hull.
Flest utvisningsminutter: 729.
Dale Hunter for Quebec og Washington. Det tilsvarer 12 hele kamper — pluss ni minutter.
Flest målpoeng i fjor: 22.
Daniel Alfredsson fra Ottawa, som tapte finalen mot Anaheim. Scoret 14 mål og spilte fram til 8. Ikke overraskende har Wayne Gretzky rekorden for et sluttspill med 17 mål og 30 assister, totalt 47!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.