I Rinkside forteller han akkurat hva som må til for at Storhamar skal slå Sparta borte igjen. Hør Alexander Reichenbergs teori og finn ut om du er enig i det han sier.

Hvis det lykkes mener han dette kommer til å gå Storhamars vei.

Få også med deg den lille detaljen som gjorde at Sparta fikk det perfekte oppspillet sitt før ordinær tid. Det er så nære at Reichenberg unngår å gi Sparta den lille fordelen de utnyttet.

Hør også hvordan Robert Hestmann vurderer førstekeeperrollen sin i sluttspillet etter å ha vært andrekeeper i seriespillet.

Og hva med dommerne? Hør hva som blir sagt om dem nå.

Få også med deg alle høydepunktene fra kampen i Rinkside.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.